Hit na YouTubeu

Pogledajte: Braća koju je Disneyjev film nevjerovatno rastužio!

image Dječak plače / youtube

Nakon gledanja posljednjeg snimka iz Disneyjevog repertoara porodičnih filmskih uspješnica, "The Odd Life of Timothy Green", dvojica dječaka imala su vrlo burnu reakciju.

Kako prenosi Daily Mail, film o paru bez potomaka koji ipak dobiva šansu za odgajanjem "djeteta iz snova", silno je rasplakao dvojicu dječaka koje je njihov otac, gospodin Roth, poveo u kino.

Okosnicu radnje čine Cindy i Jim Green koje tumače Jennifer Garner i Joel Edgerton, par čiji je san osnovati svoju obitelj. Iz tog razloga, u dvorište zakopaju kutiju koja sadrži sve njihove želje za budućeg potomka. Kao odgovor, na vratima im se uskoro pojavljuje dječak Timothy Green (CJ Adams) i njihova avantura počinje. Ipak, dječaci su se nakon gledanja filma nevjerojatno ražalostili, prenosi index.

"To je bilo tako tužno. Bilo je toliko puno sretnih i tužnih trenutaka!", ponavljali su plačući na zadnjem sjedištu.

Naravno, roditelji nisu mogli ne iskoristiti priliku i ne snimiti neočekivanu reakciju svoje djece, koja je na YouTubeu postala pravi hit. Na roditeljsko pitanje žele li pogledati film ponovo, dječaci na kraju jednoglasno odgovaraju: "NE!"

(vijesti.ba)
  • email Pošalji prijatelju
  • print Print verzija
  • Plain text Plain text


Vaše mišljenje
Izaberite predsjednika SDP-a BIH