Crna Gora

Miroslav Ivanišević podnio ostavku zbog porno snimaka

image Miroslav Ivanišević

PODGORICA - Predsjednik crnogorskog Senata Državne revizorske institucije Miroslav Ivanišević podnio je ostavku na tu funkciju zbog neprikladnih intimnih snimaka objavljenih na Youtube. Na tom sajtu objavljena su dva snimka iz kabineta Miroslava Ivaniševića, ...

 ... bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra finansija, sa nepoznatom ženskom osobom.

"Obavještavam crnogorsku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Senata Državne revizorske institucije, cijeneći svoje ponašanje koje je zaokupilo medijsku i ostalu javnost nedostojnim državne funkcije", saopštio je Ivanišević.

On je uputio izvinjenje svojoj porodici, građanima Crne Gore i državnim institucijama, i dodao da ne želi da u ovom trenutku  obavlja značajne državne funkcije niti predstavlja bilo kakvo opterećenje bilo kojim strukturama i procesima u Crnoj Gori.

"Smatram da ću neopterećen državnom funkcijom, biti u prilici da u okviru institucija sistema i u sudskim procesima koje sam započeo dokažem da sam bio žrtva ucjena i kriminalnih aktivnosti zbog kojih vjerujem da će nosioci i izvođači snositi adekvatnu zakonsku odgovornost", naveo je Ivanišević u obrazloženju svoje ostavke.

(Vijesti.ba/Srna)Prijavi se na RSS komentara Komentari (1 dodano):

dodano 28/03/2013 16:19:09
avatar
Ovo je dokaz da je pi..., čudna voćka.
Mnogi držasvnici, velikani, vladari, imperatori su zbog ove male međunožne voćkice gubili ratove, propadale su im imperije.
Jedino se na kurvinski način izvukao Bil Klinton, koji je u svom ovalnom kabinetu, zavaljen u fotelji, primorao svoju sekretaricu Moniku Lavinski, da mu PUŠI, klačeći na kolenima, dok je zlotvor uživao i u telefonskom razgovoru naređivao da se otpočne sa vazdušnom operacijom i bombardovanjem BiH, tačnije položaja boraca RS.
Tako i ovaj čoče je umislio poput njegovog Mila da može sve da čini, u svakom trenutku, na svakom mestu.
Zato , metla je blaga stvar za ovakve tipove.
Thumbs Up Thumbs Down
0
ukupno: 1 | Prikazano: 1 - 1
Dodaj svoj komentar comment

  • email Pošalji prijatelju
  • print Print verzija
  • Plain text Plain textVaše mišljenje
Izaberite predsjednika SDP-a BIH