Ubijeno 14 osoba

Dačić: U Velikoj Ivanči kod Mladenovca desila se velika tragedija

image Ivica Dačić

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić, koji se nalazi u posjeti Bosni i Hercegovini, današnji masakr u Velikoj Ivanči kod Mladenovca nazvao je velikom tragedijom. Komentirajući događaje iz Velike Ivanče Dačić je u Mostaru izjavio kako veću pažnju treba posvetiti ...

... drugim stvarima u društvu, a ne samo policijskom radu.

Dodao je kako prilikom izdavanja dozvola za oružje treba da postoje redovni pregledi.

Nakon sastanka sa predsjedavajućim Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslavom Bevandom i premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem u Mostaru, Dačić je u izjavi za novinare višestruko ubistvo koje se dogodilo u Velikoj Ivanči kod Mladenovca okarakterizirao kao veliku tragediju.

„U posljednjim godinama je dosta primjera tog takozvanog porodičnog nasilja. Riječ je o jednom neočekivanom zločinu. Ništa nije ukazivalo da se to može desiti. Naravno to je velika tragedija. Vlada Srbije će danas imati vanrednu sjednicu", istakao je Dačić.

Premijer Srbije kazao je da ovakve stvari, koje se dešavaju u posljednjih nekoliko godina, sve više podsjećaju na druge zemlje u kojima je to česta praksa.

U mjestu Velika Ivanča kod Mladenovca u Srbiji, ubijeno je 14 osoba, među kojima i jedna beba, dok su dvije osobe u teškom stanju. Osumnjičeni za ovaj zločin je 60-godišnji Ljubiša B., kojem se ljekari bore za život nakon što se pokušao ubiti.

(Vijesti.ba/AA)Prijavi se na RSS komentara Komentari (5 dodano):

BUGOJNO dodano 09/04/2013 14:58:22
avatar
koliko je pokvaren kad kaze da se ovakvi slucajevi cesto desavaju u drugim zemljama cime hoce da opravda svu rastrojenost i zivotinjske nagone u Srbijanskom drustvu kojima je u genima usadjeno nasilje,neke samo njima poznate osobine osvete * vulgarizam i psovanje su im dominantne u ponasanju.
Thumbs Up Thumbs Down
2
dodano 09/04/2013 14:48:20
avatar
Allahu uzviseni.Nema drugog boga osim tebe.Smiluj se svome robu i uslisi mojim zeljama da stvoris u Srbiji jos milion ovakvih kao LJubisa i bar sto hiljada u RS
Thumbs Up Thumbs Down
1
dodano 09/04/2013 14:44:59
avatar
to se znalo--srbadija prdoslavna --genocidna.smrdljiva,govnarska,pedofilska,pederska,maloumna,teroristicka govna.
Thumbs Up Thumbs Down
0
dodano 09/04/2013 13:51:55
avatar
Nemilosrdni ubojica je vojnik Dacica jos iz perioda vojne agersije Srbije na Hrvatsku.Komsija mu prvi Kostadinovic kaze da je junak/monstrum bio na ratistu u Vinkovcima 1991godine.Moj dacicu moj sracicu nista to nije sto vas tamo ceka.Sve ono sto ste namjenili i uradili neduznim komsijama vratit ce se vama u Srbiji na ovaj ili jos gori nacin.Poceli su se izmedju sebe ubijati i to je tek pocetak ......!
Thumbs Up Thumbs Down
1
BLAZ KRALJEVIC dodano 09/04/2013 12:56:25
avatar
samo se vi koljite genocidasi bolensi hehehe
Thumbs Up Thumbs Down
2
ukupno: 5 | Prikazano: 1 - 5
Dodaj svoj komentar comment

  • email Pošalji prijatelju
  • print Print verzija
  • Plain text Plain textVaše mišljenje
Izaberite predsjednika SDP-a BIH