10°C
Mostar 13°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 12°C

07.07.2022 / 09:33 BiH - Uspjeh i radost

Nadbiskup Vukšić čestitao Kurban-bajram

Nadbiskup Vukšić čestitao Kurban-bajram
Foto: FENA
Povodom Kurban-bajrama, koji muslimani proslavljaju 9. jula, vrhbosanski nadbiskup metropolita i predsjednik BK-a BiH mons. Tomo Vukšić uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice Huseinu ef. Kavazoviću.

- U povodu blagdana Kurban-bajrama, koji će muslimanski vjernici uskoro proslaviti kao blagdan Božjega milosrđa i dobrote prema ljudima i kao prigodu da se iskaže dobrota i solidarnost sa siromasima, prijateljima i susjedima, što vidljivo doprinosi također izgradnji dobrih odnosa među svim ljudima, Vama, Vašoj obitelji, suradnicima i svim vjernicima Islamske zajednice želim svaki Božji blagoslov, uspjeh i radost kako biste ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote - zaželio je mons. Vukšić u čestitci reisu Kavazoviću.

Kao apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata čestitku je uputio također vojnom muftiji Hadisu ef. Pašaliću i svim muslimanima djelatnicima Ministarstva i pripadnicima Oružanih snaga, te predsjedatelju Predsjedništva Šefiku Džaferoviću, ministru obrane Sifetu Podžiću i načelniku Zajedničkoga stožera generalu Senadu Mašoviću.


(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo