28°C
Mostar 34°C
Tuzla 36°C
Banja Luka 33°C
Bihać 27°C

Korištenjem portala Vijesti.ba prihvatate sljedeća pravila i uslove korištenja.

Vijesti i slike

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez saglasnosti izdavača. Sadržaj na portalu Vijesti.ba zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist Nova grupa d.o.o.

Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prepis, distribuiranje, I slično) bez odobrenja Vijesti.ba odnosno Nova grupa d.o.o., postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove internet portala Vijesti.ba. Portal Vijesti.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Vijesti.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

 

Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala Vijesti.ba.