25.09.2023 / 11:42 Događaji / Promo - Sarajevo

IDT konferencija 2023: Još samo tri dana do najiščekivanijeg događaja u svijetu digitalne transformacije

IDT konferencija 2023: Još samo tri dana do najiščekivanijeg događaja u svijetu digitalne transformacije
Foto: Vijesti.ba

Još samo tri dana ostala su do najiščekivanijeg događaja u svijetu digitalne transformacije – IDT konferencije 2023!

 Ovaj nezaobilazni događaj će se održati 28. septembra 2023. godine u hotelu Hills u Sarajevu, a pod pokroviteljstvom Ambasade Kraljevine Nizozemske u BiH uz partnerstvo EBRD-a i obećava da će ponuditi revolucionarna rješenja i inovativne pristupe digitalnoj transformaciji u svim industrijama.

Ako niste već rezervisali svoje mjesto, imajte na umu da se sutra, 26. septembra 2023. godine, zatvaraju prijave za učešće na ovom jedinstvenom događaju. Ne propustite priliku da budete dio ove inspirativne konferencije koja će vam pomoći da shvatite kako jednostavna i inovativna rješenja mogu transformisati vašu kompaniju u eri digitalne revolucije.

Šta vas očekuje na IDT konferenciji 2023:

- Inspirativni govornici: doživite govor lidera u industriji, stručnjaka za digitalnu transformaciju i tehnoloških vizionara koji će dijeliti svoje bogato iskustvo i perspektive na temu digitalnih inovacija.

- Radionice i panele: učestvujte u interaktivnim radionicama i panelima kako biste stekli praktično znanje o implementaciji digitalnih rješenja u vašem poslovanju.

- Mogućnost umrežavanja: upoznajte se sa kolegama i profesionalcima iz različitih industrija, razmijenite ideje i stvorite nove kontakte.

"Posebno smo ponosni što možemo najaviti da će naša konferencija biti podržana od strane Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Ambasade Kraljevine Nizozemske u Bosni i Hercegovini. Ovi partneri podržavaju naše nastojanje da unaprijedimo digitalnu transformaciju u regionu i omoguće da kompanije budu konkurentnije na globalnom tržištu.

Na konferenciji će ekskluzivno za BiH biti predstavljena Siemensova platforma za digitalizaciju Mendix, jedna od vodećih low-code platformi za razvoj aplikacija koja pomaže organizacijama širom svijeta da u potpunosti promijene način na koji rješavaju poslovne izazove.

Konferencija će kroz uvodno predavanje, dvije panel diksusije, te prezentaciju primjera iz prakse obraditi dvije osnovne teme:

- Jedina konstanta danas je PROMJENA: Kako unaprijediti performans kompanije sa ovom konstantom u vremenu “Crnih Labudova” i
- Coding the Path to Business Triumph: Digitalna transformacija i tehnologija kao GLAVNI POKRETAČ strategije svake kompanije

Učesnici konferencije imat će priliku da slušaju i povežu sa sa stručnjacima iz renomiranih kompanija regije i Evrope, kao i da učestvuju na radionici pod nazivom “Kako izgraditi aplikaciju za samo sat vremena” koja ovo zaista omogućava u praksi.

Ne propustite priliku da budete dio ove jedinstvene konferencije. Prijavite se danas i zajedno ćemo oblikovati budućnost digitalnih inovacija. Za više informacija i registraciju, posjetite našu zvaničnu web stranicu na www.idt.ba", poručuju organizatori. 


(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo