14°C
Mostar 19°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 16°C
Bihać 15°C

28.11.2021 / 09:18 Fudbal - La Liga

Xavi: Villarreal nije zaslužio izgubiti, imali smo sreće

Xavi: Villarreal nije zaslužio izgubiti, imali smo sreće
Foto: Vijesti.ba
Barcelona je sinoć u gostima pobijedila Villarreal 3:1 i tako došla do prve gostujuće prvenstvene pobjede u ovoj sezoni.

Xavijeva momčad povela je u 48. minuti golom De Jonga, domaćini izjednačili u 76. preko Chukwuezea, da bi se Villarreal raspao u zadnjih šest minuta, kad je Depay u 88. iskoristio pogrešku njegove obrane, a Coutinho iz penala u 94. postavio konačnih 1:3. Villarreal je bio bolji većinu susreta, imao je nekoliko odličnih prilika, ali ih nije zabio. Osim toga, na početku susreta nije mu dosuđen penal nakon Piqueova igranja rukom u šesnaestercu, prenosi Index.hr.

"Nismo dominirali onoliko koliko sam očekivao, ali smo se na kraju izvukli. Igrali smo protiv jako dobre momčadi na jako teškom terenu. Ova tri boda su nam prevažna, ali moram biti iskren i reći da smo imali sreće. Villarreal nije zaslužio izgubiti, ali moji igrači su dali sve od sebe na terenu. No, moramo biti bolji, više moramo držati loptu u našim nogama i bolje se moramo nositi s pritiskom protivnika. Villarreal nas je stalno stiskao, odlična su momčad i na trenutke smo se teško nosili s tim", rekao je Xavi nakon utakmice.

Barcelona je tako prvi put ove sezone povezala dvije prvenstvene pobjede. U sljedećem kolu dočekuje Betis, a nakon toga ide u goste Bayernu u odlučujućoj utakmici za prolazak skupine Lige prvaka.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo