-2°C
Mostar 3°C
Tuzla 1°C
Banja Luka 2°C
Bihać 3°C

29.01.2023 / 13:09 SHOW - 'Bilo je strašno'

Jennifer Lopez: Umalo sam poginula na snimanju novog filma

Jennifer Lopez: Umalo sam poginula na snimanju novog filma
Foto: Vijesti.ba
Jennifer Lopez gostovala je u intervjuu za BuzzFeed, a s njom su bile i kolege iz filma Shotgun Wedding Josh Duhamel i Jennifer Coolidge.

Na pitanje tko bi najvjerojatnije mogao izvesti vratolomiju iz prvog pokušaja snimanja, Lopez je rekla da su ona i Duhamel postali vrlo dobri u opasnim scenama tijekom snimanja, a onda je ispričala kako je umalo poginula snimajući jednu scenu.

"Osim kad sam jednom skoro pala preko litice. To nije bilo zabavno", započela je Lopez, što je začudilo Coolidge, koja ju je upitala je li to istina.

"Da, istina je. Znate li onu scenu gdje mi haljina zapinje za kotač? Jednom se zakačila za kotač i povukla me preko, pogledala sam u Josha i rekla: 'Josh, ne puštaj me, molim te.' On je na to rekao: 'Imam te. Ako ti odeš, idemo svi'", ispričala je glumica te dodala da joj je taj trenutak bio prestrašan, prenosi Index.hr.

Lopez trenutačno snima novi film The Mother u Los Angelesu. Redateljica filma je Niki Caro, koja je prethodno režirala hvaljeni film Whale Rider iz 2002. i Disneyjev igrani film Mulan 2020. godine. Lopez u filmu ima ulogu bivše ubojice koji svoju prošlost želi ostaviti iza sebe. Ipak, ponovno se vratila poslu kako bi zaštitila otuđenu kćer.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo