8°C
Mostar 11°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 11°C

20.02.2023 / 19:05 SHOW - Snimka postala hit

Kamere ulovile Kate Middleton u 'zločestom' trenutku

Kamere ulovile Kate Middleton u 'zločestom' trenutku
Foto: Reuters
Kate Middleton i princ William prisustvovali su svečanoj dodjeli nagrada BAFTA, gdje su ih kamere ulovile u urnebesnom trenutku.

Princ i princeza od Walesa, Kate i William, tradicionalno su prisustvovali dodjeli nagrada Britanske akademije (BAFTA) u Londonu, prenosi Dnevnik.hr.

Za tu su se priliku oboje svečano dotjerali. William je nosio crni smoking, a Kate je zablistala u elegantnoj bijeloj haljini s jednim otkrivenim ramenom.

Dobro raspoloženi i nasmiješeni prošetali su crvenim tepihom mašući okupljenima, a kamere su ih ulovile i u jednom pomalo neočekivanom trenutku.

Naime, Kate je nasred crvenog tepiha spontano pljesnula Williama po stražnjici, a snimka je postala pravi hit na društvenim mrežama.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)



Fanovi kraljevskog para su primijetili i da je prije toga Kate pokušala Williama uhvatiti za ruku, no on ju je izmaknuo.

Princeza od Walesa javnost je oduševila i jer je obukla prepravljenu verziju haljine koju je na istom događaju nosila i 2019. godine, a fanovima nije promaklo i da je odabrala naušnice iz Zare.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo