30°C
Mostar 37°C
Tuzla 35°C
Banja Luka 33°C
Bihać 27°C

25.03.2023 / 16:26 BiH - Zgrožena sam

Cvijanović osudila napad na povratnike Fadila i Ajšu Memišević

Cvijanović osudila napad na povratnike Fadila i Ajšu Memišević
Foto: Vijesti.ba
Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović najoštrije je osudila napad na supružnike Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada.

“Zgrožena sam brutalnošću i smatram nedopustivim ugrožavanje bilo čije lične bezbjednosti i imovine u Republici Srpskoj”, izjavila je Cvijanović.

Pozdravila je i, kako se navodi, brzu reakciju MUP-a Republike Srpske, istakavši da očekuje da nadležne institucije adekvatno sankcionišu izvršioca ovog razbojništva.

Policija iz Višegrada uhapsila je lice čiji su inicijali B.P. iz ovog mjesta osumnjičeno da je izvršilo razbojništvo na štetu Fadila i Ajše Memišević iz sela Omeragići.

Podsjetimo, povratinici Fadil i Ajša Memišević brutalno su napadnuti u svome domu. Zbog povreda koje su zadobili danas su smješteni na liječenje na KCUS, tačnije na Kliniku za neurohirurgiju. Prilikom napada od njih je otuđen i novac u iznosu od 7.000 KM.

Napad su osudili brojni zvaničnici, a član Predsjedništva BiH Denis Bećirović otputovao je u Višegrad kako bi razgovarao sa povratnicima i porodicom napadnutih.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo