8°C
Mostar 13°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 11°C
Bihać 14°C
Powered by Dark Sky

22.05.2023 / 10:42 Muzika i Film - Samo je pružio ruku ...

Olivera o posljednjem susretu s Đoletom: Pozdravio me kao da nema rastanka...

Olivera o posljednjem susretu s Đoletom: Pozdravio me kao da nema rastanka...
Foto: Arhiv
Olivera Balašević gostovala je u emisiji Agape, u kojoj je progovorila o posljednjem susretu s Đorđem kada je on ležao u bolnici nakon što se zarazio koronom.

Olivera je u emisiji rekla da su se vidjeli preko prozora te usporedila taj susret s počecima njihove ljubavi, kada ju je on dozivao na prozor studentskog doma u kojemu je živjela.

"On je dolazio pod prozor mog studentskog doma. Imali smo naš zvižduk i ja bih znala da je on stigao. Trčala bih brže-bolje dolje nadajući se da će ti trenuci biti puni smijeha, originalno duhovitih zapažanja i šetnje.

Nažalost, kada je bio primljen u bolnicu, na infektivni odjel nije bio dopušten pristup. I onda sam obilazeći oko zgrade naišla na jednu poznanicu i pitala sam je zna li otprilike gdje je njegova soba i gdje je njegov prozor. Rekla mi je da je u prizemlju i odvela me iza zgrade. I naravno da smo se vidjeli. Samo je pružio ruku i pozdravio me na identičan način, kao da ništa tu nema fatalno. Da nema rastanka.

I tako je ta naša priča s prozorima... Smatram da je zauvijek ostavio jedan prozor preko kojeg komuniciramo i dan-danas. Ja sam mu mahala i pokazivala da bude jak i čvrst. Pozivala ga, kao što je on mene zvao da izađem iz studenjaka... Za njega bi to sigurno bila neka nova pjesma kojom bi rasplakao prvo mene pa onda i generacije i generacije...", rekla je Olivera, prenosi Index.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo