14°C
Mostar 18°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 17°C
Bihać 14°C

01.06.2023 / 07:12 Zanimljivosti - Međunarodni dan djece

Danas velika zabava za djecu u Toys'n'Fun igraonici

Danas velika zabava za djecu u Toys'n'Fun igraonici
Povodom Međunarodnog dana djece,  Toys'n'Fun igraonica danas organizuje poseban događaj za sve mališane od 18 do 20 sati.

Uz puno igre, smijeha i druženja, djeca će imati priliku uživati u brojnim aktivnostima koje su pripremili za njih.

- Naša igraonica je sigurno i zabavno mjesto za djecu svih uzrasta. Uz nadzor stručnog osoblja, roditelji se mogu opustiti i uživati dok se njihova djeca igraju. Za ovaj poseban dan, pripremili smo razne igre i aktivnosti koje će djeci omogućiti da se zabave i istovremeno razvijaju svoje motoričke i kreativne sposobnosti, navode iz Toys'n'Fun igraonica i dodaju:

- Pružimo im priliku da budu čuvari naše budućnosti i omogućimo im da sjaje u svakom trenutku. Na ovaj dan, obasjajmo svijet ljubavlju i pažnjom prema djeci. Neka ovaj dan bude podsjetnik da smo odgovorni za dobrobit svakog djeteta na svijetu. Dajmo im priliku da rastu, uče i ostvare svoj puni potencijal. Ujedinjeni, možemo ostvariti pozitivne promjene i stvoriti svijet u kojem će djeca biti bezbrižna i sretna.

Iz Toys'n'Fun pozivaju: Proslavimo zajedno Međunarodni dan djece!

Prijatelji projekta su Lasta, Noa, Violeta, Kraš, Nutrino, Hellena, Kviki, Lino, Bambi i Kent. Rezervacija je obavezna na broj 033/407-644.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo