3°C
Mostar 9°C
Tuzla 7°C
Banja Luka 5°C
Bihać 3°C

04.06.2023 / 23:14 Regija - Marinika Tepić

Vučić je izgubio razum, govori o krvoproliću svoje djece

Vučić je izgubio razum, govori o krvoproliću svoje djece
Foto: TV Nova

Marinika Tepić, potpredsjednica Stranke slobode i pravde, ocijenila je večeras da je posljednja izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a koju su prenijeli provladini mediji o dešavanjima na sastanku SNS rukovodstva, potpuno "histerična, patološka, a možda čak i sociopatska ...

„Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan…“, navodno je rekao Vučić saradnicima.

Marinika Tepić je zbog ove izjave zatražila od Vučićevih saradnika i savjetnika da ga „urazume“ ili da ga „spriječe“ da donosi ozbiljne odluke u ime države Srbije.

„On (Aleksandar Vučić) govori o krvoproliću svoje djece ‘Ako ubiju mene, ostaće moj brat Andrej, ako ubiju Andrija ostaće Danilo, a ako ubiju Danila ostaće moja ćerka Milica’. Ja ne vjerujem šta čitam, taj čovjek više nije sposoban da donosi odluke. Ja stvarno apelujem na njegove prijatelje, saradnike i medijske savjetnike da ga urazume. Čovek koji govori o krvoproliću svoje djece, u danima kada Beograd i Srbija i dalje plaču za djecom koja su stradala, i deli tu histeriju potpuno je pogubio razum i konce“, rekla je Tepić u „Utisku nedelje“ na TV Nova.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo