10°C
Mostar 14°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

09.06.2023 / 11:05 SHOW - Ekskluzivni radijski pokrovitelj Radio M

Otvorene prijave: Traži se Miss turizma BiH 2023!

Otvorene prijave: Traži se Miss turizma BiH 2023!
Foto: Radio M

Dokaži da si upravo ti pravo lice koje će svojom ljepotom, vještinama i znanjem najbolje predstavljati prirodnu i kulturnu baštinu BiH.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane djevojke da se prijave na kasting za Miss turizma BiH online u okviru kontakt forme:

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine
www.missturizmabih.com
FB: Miss turizma BiH 2023
Elektronska pošta:
[email protected]
[email protected]

Nakon online prijava uslijediće kasting i biranje 25 djevojaka koji će, uz stručno vodstvo, dobiti priliku da razvijaju vještine o modelingu i o tome kako predstaviti BiH na svjetskom izboru Miss turizma.

Ukoliko mislite da baš Vi imate atribute i vještine kojima ćete predstaviti BiH i na internacionalnoj sceni, prijavite se već danas.

Svaka kandidatkinja će predstavljati svoj grad s ponosom, a žiri će imati težak zadatak da odabere najsjajnije zvijezde večeri. Izbor za Miss turizma BiH nije samo takmičenje, već i platforma koja pruža priliku mladim ljudima da promovišu svoju regiju, svoj grad i tako postanu ambasadori bh. turizma. Ovaj spektakl privlači pažnju široke publike i medija i podiže svijest o turističkim atrakcijama BiH širom svijeta. Izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine za Miss turizma svijeta biće održan 28. oktobra. Nakon nacionalnog izbora, slijede pripreme za svjetski izbor o čemu će uskoro biti više informacija.

Ekskluzivni radijski pokrovitelj je Radio M.

(Vijesti.ba / RadIo M)

Izdvajamo