24°C
Mostar 26°C
Tuzla 25°C
Banja Luka 26°C
Bihać 23°C

25.08.2023 / 07:01 Zanimljivosti - Stotine hiljada pregleda

Video hit na mrežama: Kad Bosanci vode Amerikanca na more

Video hit na mrežama: Kad Bosanci vode Amerikanca na more
Foto: Screenshot
Američki tiktoker Justus Reid objavio je video koji je vjerovatno najbolja reklama za Balkan ikad.

U videu trojica Bosanaca vode Justusa na more (ne baš njegovom voljom) u žutom Yugu beogradskih registracija. Tokom puta staju i na janjetinu u restoran Sedmicu, pjevaju hit Kad zamirišu jorgovani, spavaju, izbjegavaju koze na putu... A sve da bi došli do konačnog cilja - Neuma, prenosi Index.

Snimka je u manje od sat vremena od objave prikupila preko 30 hiljada lajkova, skoro 400 hiljada pregleda i mnoštvo oduševljenih komentara.

@justus_reid This is the best video I’ve ever made. #balkan #yugoslavia #bosnia #croatia #serbia ♬ original sound - Justus Reid


"Prodajem kuću i selim se na Balkan, bez šale", "Legende, svaka vam čast", "Bosanci su najbolji ljudi koje poznajem, pozdrav iz Kanade", "Baš mi je drago da ti se sviđa u BiH", samo su neki od njih.

"Ovo je najbolji video koji sam dosad snimio", priznao je i sam Justus.

Inače, Justus Reid balkanskoj je javnosti postao poznat po objavama svojih izvedbi hitova domaćih muzičara na društvenim mrežama. 2022. godine takmičio se i na Supertalentu. Nedavno je otkrio da je donio veliku odluku koja je iznenadila sve njegove pratioce - napustio je posao, prodao svoju kuću i preselio se na Balkan.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo