°C
Mostar °C
Tuzla °C
Banja Luka 17°C
Bihać 15°C

07.09.2023 / 11:21 SHOW - Povratak sa stilom

Charlize Theron u ovom izdanju nikoga nije ostavila ravnodušnim

Nakon rimske premijere filma 'Brzi i žestoki' u maju, poznata oskarovka ponovno je modno zablistala, zahvaljujući otvaranju nove trgovine brenda Breitling u New Yorku.

Osim što dugi niz godina obnaša dužnost ambasadorice modne kuće Dior, Charlize Theron prihvatila je i ulogu zaštitnog lica Breitlinga, poznatog švicarskog brenda satova.

U sklopu otvaranja njegove nove trgovine u New Yorku, ukrala je svu pozornost u stajlingu kojim je dominirao top stvoren od mnoštva nizova bisera.

Ovaj zapanjujući prozirni top uparila je s velikim crnim blejzerom i suknjom s dugim šlepom od crne svile, a riječ je o kreaciji dizajnera Matthewa Williamsa na čelu francuske kuće Givenchy, prenosi tportal.

Za besprijekorno izdanje 48- godišnje oskarovke i ovoga puta pobrinula se stilistica Leslie Fremer, s kojom je posljednji put surađivala u maju, na kreiranju besprijekornih izdanja za promo turneju pretposljednjeg filma iz hit franšize 'Brzi i žestoki'.

Sa luksuznim švicarskim brendom satova, Theron sarađuje već nekoliko godina. U novembru 2021. zvijezda prisustvovala je još jednom okupljanju u Velikoj jabuci kao članica Breitlingovog Spotlight Squada, čiji je cilj povezivanje žena s brendom.

Za jesenski događaj, Theron i balerina Misty Copeland bile su prisutne na ponovnom otvaranju Breitlingove vodeće trgovine u New Yorku.(Vijesti.ba)

Izdvajamo