09.09.2023 / 09:31 SHOW - Adio!

Sergej Trifunović nakon privođenja: Nikada više neću doći u Split

Sergej Trifunović nakon privođenja: Nikada više neću doći u Split
Foto: Arhiv
Glumac Sergej Trifunović jučer je priveden na Općinski prekršajni sud u Splitu.

Policija je stigla na plažu Kaštelet nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog njemačkog ovčara, a prema pisanju Dalmatinskog portala, glumca su uhapsili zbog vrijeđanja policije.

Sergej se ponovno oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

"Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split", napisao je Sergej sinoć na Instagramu.

"Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo", dodao je Sergej.

Podsjetimo, Sergej je jučer snimljen kako izlazi sa suda u pratnji braniteljice Ivanke Šamije i vidno uzrujan pokazuje znak zabrane za pse. Kazao je da splitski policajci tvrde da se vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika.

"Ivoševiću, vidi li se ovo?" pitao je Trifunović, koji je zbog dva prekršaja kažnjen s 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. I on i policija odrekli su se žalbe, prenosi Index.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo