°C
Mostar 13°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

14.09.2023 / 09:41 SHOW - O teretima slave

Johnny Depp: Jedino mjesto na kojem se osjećam normalno je moj dom na Bahamima

Johnny Depp: Jedino mjesto na kojem se osjećam normalno je moj dom na Bahamima
Foto: Agencije
Johnny Depp progovorio je o teretima slave u intervjuu za South China Morning Post, a kada su ga upitali gdje se najbolje osjeća, dao je jasan odgovor.

"Očito je moj život malo drugačiji od života drugih ljudi, u smislu da žudim da mogu izaći u svijet i iskusiti stvari, vidjeti stvari, otići u trgovinu, knjižare. Ali, to ne mogu", ispričao je.

"Tamo gdje se osjećam najviše svojim na cijelom svijetu, i gdje idem da bih se osjećao potpuno normalno, je moje mjesto na Bahamima jer je to otok i niko me ne gleda", objasnio je, prenosi Index.

"Moraš imati neko utočište, sigurno mjesto gdje možeš pobjeći od pogleda i interesa drugih, mjesto gdje možeš samo sjediti na plaži, čitati, slikati, meditirati ili šta već, to je za mene sloboda. To je jedina prava sloboda", zaključio je.

Inače, Depp se nedavno pojavio u novoj kampanji za Diorov miris Sauvage. Potpisao je ugovor s brendom ubrzo nakon što je dobio svoj slučaj za klevetu protiv Amber Heard.

Pretpostavlja se da je njihova saradnja vrijedna oko 20 miliona dolara, a Depp je rekao za za GQ Middle East da sve duguje Dioru jer je stajao uz njega: "Nikad nisam bio dirnutiji ili ponosniji što sam imao tu podršku".

"Niko to nije učinio, a činjenica je da Dior jest, i zbog toga zahvaljujem svakoj osobi koja je sudjelovala u donošenju odluke da mi vjeruje i drži se uz mene sve od dna do vrha i nazad. Zauvijek ću biti njihov dužnik; zauvijek ću im biti odan", dodao je.

Podsjetimo, nedavno su se pojavile glasine da je Depp u vezi sa zvijezdom serije Wednesday Jennom Ortegom, na što je glumica reagirala napisavši: "Ovo je toliko glupo da se ne mogu ni nasmijati."


(Vijesti.ba)

Izdvajamo