13°C
Mostar 18°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C

14.09.2023 / 20:01 BiH - Foto i video

West Gate proslavio rođendan uz veliku zabavu za svoje kupce

Retail park West Gate danas je proslavio prvi rođendan, kojiim je obilježio 365 dana izvanrednih iskustava, šopinga i zabave za sve stanovnike Sarajeva i okoline.

Za kupce i posjetitelje svih uzrasta, West Gate je pripremio zanimljiv zabavni program kao što su nagradne igre, popusti, zabavni sadržaji, ukusna hrana i još mnogo toga.

"Prvi rođendan West Gate Retal Parka je poseban trenutak za nas, i želimo ga podijeliti s našim vjernim posjetiocima i partnerima. Ova godina bila je ispunjena uspjehom i rastom, i zahvaljujemo se svima koji su doprinijeli našem uspjehu", izjavila je Doris Rac, marketing menadžer Penny plus grupacije.

West Gate Retal Park postao je omiljena destinacija za šoping, opuštanje i zabavu, nudeći impresivan izbor renomiranih brendova, a među njima su Sinsay, New Yorker, Pepco, dm, Penny plus i Penny marketi, Lc Waikiki, Sport Reality, Inter Sport, House, DeFacto, Semić mesara i Deichmann.

Danas je u West Gate Retal Parku otvoren i Pepco, jedan od najvećih i najbrže rastućih maloprodajnih lanaca raznovrsnim proizvodima u Evropi.

Uz sve ovo, uskoro će se otvoriti i fantastična igraonica Toys'n'Fun, koja će dodatno obogatiti iskustvo.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo