24°C
Mostar 26°C
Tuzla 25°C
Banja Luka 26°C
Bihać 23°C

19.09.2023 / 11:27 SHOW - Regionalni show

Zvezde Granda promijenile koncept, glavni favorit iz BiH

Zvezde Granda promijenile koncept, glavni favorit iz BiH
Antonija Čerkez vratila se u popularni show (Foto: Instagram)
Nakon ljetnje pauze regionalni muzički show "Zvezde Granda" vraća se na televizijske ekrane sa novom sezonom u kojoj je došlo do drastičnih promjena.

Poslije 20 godina kreativni direktor „Granda“ Saša Popović najavio je novi koncept takmičenja i pravila koja će šou učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

- Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata – objasnio je za Popović i nastavio:

- Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskim. Imamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledaćete emisiju i biće vam jasno.

Snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 23. septembra.

Za jednog od glavnih favorita važi širokobriješka pjevačica Antonija Čerkez koja se vratila u show.

"Jednom se živi zar ne? Gledamo se iduću subotu", objavila je Čerkez.

Podsjećamo, ova pjevačica se već natjecala u showu Zevzde Granda, međutim iznenada je napustila takmičenje u petom krugu, ali nije otkrila razlog te odluke.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo