13°C
Mostar 18°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C

19.09.2023 / 20:15 SHOW - Vogue

Rihanna and A$AP Rocky objavili prve fotografije njihovog sina

Rihanna and A$AP Rocky objavili prve fotografije njihovog sina
Foto: Instagram

Rihanna i A$AP Rocky su podijelili fotografije njihovog drugog djeteta sa svijetom.

U foto-sesiji s priznatim modnim fotografom Milesom Diggsom, poznatim po profesionalnom imenu Diggzy, roditelji su se prvi put javno pojavili sa svoje dvoje male djece - RZA Athelstonom i Riot Rose.

Umjesto tradicionalne porodične portret sesije, ova dva umjetnika su se odlučila za paparazzi stil inspiriran ulicom: zajedno, četvero se oslanja na Range Rover noću.

Rihanna nosi par tamno plavih čizama i jeans kapuljaču, dok se A$AP neobavezno oslanja na poklopac automobila u majici bez rukava i Bottega Veneta kožnim hlačama s printom.

U međuvremenu, RZA je uz svoju majku dok novorođena Riot Rose leži u naručju svog oca odjevena u roza odijelo i malene Timberland čizme.

Također su podijelili i više spontanih trenutaka: na jednoj fotografiji, A$AP trči okolo sa RZA na svojim ramenima. Druga fotografija prikazuje bliski plan roditelja kako se igraju s Riot Rose na jastuku.

Diggs je također primijetio da je uhvatio i Rihanna-inu prvu najavu trudnoće 2022. godine.

To je već jedan od najznačajnijih trenutaka pop-kulture u 2023. godini: nakon što je Rihanna eksplozivno objavila svoju trudnoću u februaru na Super Bowlu, iščekivanje rođenja njenog drugog djeteta dominiralo je web stranicama, tabloidima, novinama i blogovima mjesecima.

Naravno, to je bilo potaknuto modnim stilom Rihanne tokom trudnoće: (ipak je ovo bila buduća majka koja je svoj trudnički trbuh oblačila u prilagođenu Margielu, svilenu haljinu Valentino Haute Couture i čipkasti Alaïa bodi na naslovnici Voguea.)

Uprkos izvještajima da je rodila u augustu, Rihanna i A$AP nisu potvrdili vijest sve do sada.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo