17°C
Mostar 22°C
Tuzla 19°C
Banja Luka 20°C
Bihać 19°C

25.09.2023 / 07:17 SHOW - Deva Cassel

Prelijepa kći Monice Belluci osvojila Milano

Deva Cassel, 19-godišnja kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, polako osvaja modni svijet. Nosila je reviju prestižnog brenda Dolce & Gabbana na Milano Fashion Weeku.

Na pisti s velikim imenima modelinga

Prošetala je u crnoj odjevnoj kombinaciji brenda, a uz nju, na reviji su sudjelovale brojne poznate djevojke iz svijeta mode, među kojima su Irina Shayk i Vittoria Ceretti, nova djevojka Leonarda DiCaprija.

Reviju su iz publike pratile zvijezde poput Kylie Jenner i Rose Huntington-Whiteley.

Deva je u svijet modelinga ušla s 15 godina, a dosad je nekoliko puta krasila naslovnice poznatih časopisa. Jedno je od zaštitnih lica modne kuće D&G i već je nosila nekoliko njihovih revija u Milanu i Parizu. Za taj je brend ove godine snimala i reklamu.

Bavi se i glumom

Deva, osim što se bavi modelingom, ne zapostavlja ni glumu. Dobila je ulogu u Netflixovoj seriji The Leopard, a snimanje je počelo početkom godine. Radi se o seriji inspiriranoj talijanskim filmskim klasikom reditelja Luchina Viscontija koji je 1963. osvojio Zlatnog lava. Deva će glumiti Angelicu Sedaru.

"Ne planiram trenutno upisivati fakultet. Nedavno sam završila srednju školu. Posvetit ću se manekenstvu i radionicama glume. Možda se kasnije vratim učenju", rekla je Deva nedavno za The Glass Magazine.

"Jako cijenim činjenicu što me roditelji nikada nisu tjerali da glumim. Uvijek su mi govorili da mogu biti šta god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim domenama", dodala je, prenosi Index.

Majka i kći zajedno pozirale za Vogue

Već ranije je Deva otkrila da se želi baviti modom i ići majčinim stopama, koja je jedna od najpoznatijih talijanskih glumica i modela. Deva je dosad samo jednom sarađivala s majkom, kada su zajedno pozirale za talijansko izdanje Voguea."Snimanje je bilo jako zabavno i još smo se više zbližile", rekla je.

Monica i Vincent su bili u braku od 1999. do 2013. godine. Deva ima 12-godišnju sestru Leonie.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo