2°C
Mostar 9°C
Tuzla 8°C
Banja Luka 5°C
Bihać 5°C

25.09.2023 / 21:01 Crna hronika - Rijeka Jala

U rijeci kod Tuzle pronađeno tijelo nestalog muškarca

U rijeci kod Tuzle pronađeno tijelo nestalog muškarca
Foto: Vijesti.ba

U rijeci Jali u Tuzli danas poslijepodne pronađeno je beživotno tijelo 46-godišnjeg muškarca inicijala V.M. čiji je nestanak ranije prijavila nevjenčana supruga, potvrđeno je iz MUP-a TK.

Kako je pojašnjeno iz Uprave policije, danas poslijepodne je A.P. Policijskoj stanici Centar prijavila da se se jučer, iz stana u kojem žive, udaljio V.M.(1977), njen nevjenčani suprug.

Danas je poslijepodne Policijska dtanica Zapad zaprimila prijavu da je u koritu rijeke Jala u naselju Solana, uočeno najvjerovatnije beživotno tijelo NN osobe, uz samu obalu.

"Odmah po zaprimanju ove prijave na lice mjesta upućena je patrola policijskih službenika PS Zapad i Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, gdje su potvrđeni navodi prijave, a ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Tuzla, na licu mjesta je konstatovao smrt NN osobe, koja je kasnije identifikovana kao nestali V.M. (1977)"- pojasnili su iz Uprave policije.

Uviđajem na mjestu događaja rukovodila je dežurna kantonalna tužiteljica, a uviđaj su obavili istražitelji OKP PU Tuzla, te se i dalje preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka smrti V.M., a po nalogu postupajuće tužiteljice.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo