13°C
Mostar 19°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 18°C
Bihać 17°C

28.09.2023 / 15:01 Fudbal - Predsjednik Borca

Svi pričaju o tweetu Milana Tegeltije, za sad je pogodio...

Svi pričaju o tweetu Milana Tegeltije, za sad je pogodio...

Predsjednik FK Borac Milan Tegeltija veoma je aktivan na Twitteru od imenovanja na tu funkciju u banjalučkom klubu.

Njegovi tweetovi uvijek izazovu mnogo pažnje u bh. javnosti, posebno zato što se ne libi da otvoreno kaže sve što mu je na pameti.

Tako je bilo i prije nekoliko dana, kada je Tegeltija najavio da će Borac ove sedmice zasjesti na prvo mjesto na tabeli Premijer lige.

"Kvalitet za vrh imamo, da se u srijedu na njega popnemo i do kraja tu ostanemo. Zato prekosutra u Širokom, idemo odlučno i hrabro pa šta bude. Aj Borac!”, napisao je u ponedjeljak Tegeltija, koji je predvidio pobjedu Banjalučana nad Širokim Brijegom.

Borac je sinoć slavio sa 2:0 i zaista zauzeo prvo mjesto na tabeli Premijer lige. To mu je bila šesta uzastopna pobjeda i sada je ovaj klub usamljen na vrhu sa 18 od moguća 21 boda.

Tegeltija se, naravno, oglasio i poslije utakmice.

"Čestitke našim igračima i stručnom štabu na odličnoj i hrabroj igri te novoj pobjedi na gostovanju u Širokom Brijegu. Sa nova tri boda smo izbili na vrh tabele, gdje nam je i mjesto. Odatle nemamo namjeru da silazimo do kraja prvenstva. Aj Borac", napisao je nekadašnji predsjednik VSTV-a, a danas predsjednik Borca iz Banja Luke.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo