25°C
Mostar 29°C
Tuzla 26°C
Banja Luka 23°C
Bihać 16°C

30.09.2023 / 19:12 Muzika i Film - Gordana Zdravković

Udovica Tome Zdravkovića: Prevarili su me za film

Udovica Tome Zdravkovića: Prevarili su me za film
Foto: Screenshot

Legendarni pjevač Toma Zdravković preminuo je na današnji dan, 30. septembra prije 32 godine, a njegova udovica Gordana iznijela je šokantne tvrdnje.

 

Udovica muzičke legende Tome Zdravkovića, Gordana Zdravković, održala je 32. pomen pjevaču, na Centralnom groblju.

Gordana je tom prilikom dala izjavu, gdje se osvrnula na film “Toma” od kog ističe da nije dobila finansijsku dobit koja joj pripada, ali i da su pjesme “oskrnavljene u filmu”, prenosi Telegraf.

Udovica tvrdil da je Bane Obradović prevario i da je on uzeo sve što ima veze sa Tomom. Takođe, istakla je i da je ona kriva jer ugovor nije pročitala.

“Oni su mene prevarili za film. Potpisala sam jedan ugovor za film, koji nisam čitala, tako da je Bane Obradović uradio sve u svoju korist. Verovatno je to sve bilo planski, čim nije hteo da potpiše. Verovala sam im, nisam sumnjala u njega. Pričala sam sa Bjelogrlićem, rekao je: “Ti jesi oštećena, ali ja ti ne mogu ništa pomoći, ja sam njega isplatio”, rekla je Gordana Zdravković i dodala će zabraniti emitovanje serije u dogovoru sa advokatom.

Kako je rekla od Tominih pjesama je dobila 100 dinara prošle godine od prava i tvrdi da su je svi prevarili. Gordana je rekla i da je svi izbjegavaju svi, pa čak i Aco Pejović.

“Sin je morao da ugasi Facebook poslije filma jer su im svi tražili pare, a oni nisu dobili dinar. On je znao da je Obradović prevarant”, rekla je Zdravkovićeva.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo