25°C
Mostar 31°C
Tuzla 33°C
Banja Luka 30°C
Bihać 25°C

01.10.2023 / 15:22 Muzika i Film - Makedonska muzička diva

Kaliopi o koncertu u Sarajevu 23. oktobra: "Biće to praznik duše!"

Kaliopi o koncertu u Sarajevu 23. oktobra: "Biće to praznik duše!"
Foto: Agencije

Makedonska muzička diva Kaliopi održaće 23. oktobra koncert u sarajevskom Domu mladih, s početkom u 20 časova, a ovim nastupom će se vlasnica velikog broja hitova vratiti pred sarajevsku publiku nakon četiri godine.

Kako saopštavaju organizatori koncerta, agencija Inter Connect, uz aktuelni hit i duet sa Željkom Samardžićem "Znam", Kaliopi će tokom nastupa svoje bosanskohercegovačke fanove provesti kroz mnogobrojne hitove koji su obilježili njenu blistavu regionalnu karijeru, a i sama pjevačica najavila je svoj nastup.

"Uoči koncerta, mnogi se pitaju čime ću ovaj put iznenaditi sarajevsku publiku. Neka to za sada bude tajna, da iznenađenje bude veće. A prije koncerta nas očekuje još jedna nova pjesma, čija je promocija planirana za početak oktobra. Tako da, nakon dueta za već veliki hit 'Znam' sa Željkom Samardžićem, naš ćemo program obogatiti s još jednom velikom pjesmom. Veoma sam sretna što ću uskoro pjevati mojim Sarajlijama! Sarajevo je oduvijek imalo posebno mjesto u mom srcu. Radujmo se 23. oktobra! Biće to praznik duše!" poručila je Kaliopi.

Ulaznice za koncert Kaliopi u Domu mladih mogu se kupiti online na platformi Entrio.ba, na platou Skenderije i na prodajnom mjestu Artikulacija BKC.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo