16°C
Mostar 18°C
Tuzla 27°C
Banja Luka 27°C
Bihać 21°C

02.10.2023 / 17:53 Crna hronika - Zoran Kokanović

Oglasio se političar čiji je sin osumnjičen za ubistvo inspektora

Oglasio se političar čiji je sin osumnjičen za ubistvo inspektora
Foto: Agencije

Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića člana Socijalističke partije i narodnog poslanika, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je sinoć hicima iz pištolja ubio policijskog inspektora Nenada Markovića.

Prema nezvaničnim informacija, oni nisu bili u sukobu. Otac mladića koji je ubio inspektora kazao je da je u šoku, i da ne zna šta se desilo.

 "Desilo se, ne znam detalje, u šoku sam. Molim Vas za razumijevanje", poručio je Zoran Kokanović narodni poslanik, otac mladića koji je ubio inspektora, piše Srpskainfo.

Podsjetimo, policijski inspektor Nenad Marković ubijen je noćas u Bijeljini, a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom. Među njima je i osumnjičeni Nikola Kokanović koji je i ranije osuđivan za više krivičnih djela.

Da podsjetimo, načelnik Odjeljenja za hirurške grane bijeljinske Bolnice Milan Todorović rekao je da je policijski inspektor Nenad Marković (38) u ponoć dovezen u bolnicu bez znakova života.

Kako kaže Todorović, policijski inspektor dovezen je sa dvije rane: "Radi se o dvije rane, jednoj prostrelnoj i jednoj ustrelnoj u predjelu grudnog koša. On je u bolnicu dovezen bez znakova života."

Todorović je rekao da je Marković preminuo nakon prijema i trijaže.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo