25°C
Mostar 29°C
Tuzla 26°C
Banja Luka 23°C
Bihać 16°C

26.10.2023 / 09:39 Događaji / Promo - 9. novembra

Sajam i konferencija o opremanju hotela i ugostiteljskih objekata u Mostaru

Sajam i konferencija o opremanju hotela i ugostiteljskih objekata u Mostaru
Foto: Vijesti.ba

U Mostaru će 9.11.2023. godine, u Mepas Mall-u, u dvorani Queen, biti održan Festival HUBiH, sajam i konferencija o opremanju hotela, ugostiteljskih objekata, vila i kuća za odmor.

Događaj koji će okupiti struku na jednom mjestu radi lakše komunikacije i razmjene iskustava i znanja, ali i učenja. Sajam se sastoji iz dva dijela, izložbenog i konferencijskog.

U izložbenom dijelu će se predstaviti kompanije iz horeca sektora sa svojim novitetima i proizvodima, nudeći posjetiocima sve informacije na jednom mjestu, savjete, preporuke, ali i nove trendove kada je u pitanju opremanje jednog objekta.

U konferencijskom dijelu će se održati predavanja stručnjaka iz regije, kao što su Stevo Karapandža, Amir Vuk Zec, Severin Terzić, Una Barac, Denis Memić, Ekrem Mušić, Emina Šehalić Fazlagić, Hamdija Mujezin, Ammar Krhan, Gordana Puljić. Detaljnije o predavačima pogledajte na linku.

Cilj organizatora je na jednom mjestu okupiti menadžere, vlasnike i voditelje hotela, restorana, vila za odmor, kuhare, slastičare, sommelijere, kao i sve profesionalce koji posluju u horeca sektoru, te arhitekte i dizajnere enterijera i eksterijera.

Radno vrijeme festivala je od 11:00 do 17:00, a program pogledajte na linku.

Ulaz za sajamski dio je besplatan za sve posjetioce, prijavite svoj dolazak OVDJE.

Sve informacije o događaju potražite na linku.


(Vijesti.ba) 

Izdvajamo