5°C
Mostar 8°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 6°C
Bihać 3°C

03.11.2023 / 09:54 Događaji / Promo - Bliži se 9. novembar

Prijavi se na Sajam i konferenciju o opremanju ugostiteljskih objekata u Mostaru

Prijavi se na Sajam i konferenciju o opremanju ugostiteljskih objekata u Mostaru
Foto: Vijesti.ba

Bliži se 9.11.2023. kada će se u Mostaru održati Sajam i konferencija o opremanju hotela, ugostiteljskih objekata, vila i kuća za odmor.

 U dvorani Queen, u Mepas Mall-u, u periodu od 11 do 17 sati bit će održana predavanja i edukativni dio za posjetioce, a u dvorani pored izložbeni dio kompanija koje su sponzori i partneri događaja.

Imena poput Steve Karapandže, Severina Terzića, Amira Vuka Zeca, Denisa Memića, Ekrema Mušića i drugih, koji će održati predavanje izazvali su veliki interes. Ostale predavače pogledajte na linku.

Svi ovi stručnjaci govorit će o tematici opremanja, enterijera i eksterijera, te svih potrebnih stavki kako bi se adekvatno i kvalitetno opremio jedan objekat. Kompanije koje će izlagati nude savršene proizvode, donose tendove i inovacije, kako bi se zamišljeno pretvorilo u realizovano. Pripremaju mnogo pogodnosti i popusta za sve posjetioce.

Stoga je ovaj događaj u BiH izazvao veliku zainteresovanost, a ako ste i vi zainteresovani da prisustvujete javite nam se putem linka.

Događaj će okupiti menadžere, vlasnike i voditelje hotela, restorana, vila za odmor, kuhare, slastičare, sommelijere, te sve profesionalce koji posluju u horeca sektoru, te arhitekte i dizajnere enterijera i eksterijera.

Program pogledajte na linku.

Ulaz za sajamski dio je besplatan za sve posjetioce, prijavite svoj dolazak OVDJE.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo