17.11.2023 / 20:02 Fudbal - Nakon ankete Vijesti.ba

Dedi iz Sarajeva Rođeni poklanjaju trajnu člansku iskaznicu

Dedi iz Sarajeva Rođeni poklanjaju trajnu člansku iskaznicu
Foto: Vijesti.ba

"Jedno znam sigurno, da je Velež igrao, pobijedio bi. Treba Veleža dati da igra u reprezentaciji", kazao je Fehim Gagula za Vijesti.ba u današnjoj anketi o porazu BiH u Luksemburgu.

Na ovu izjavu Sarajlije koji gaji ljubav prema Rođenim, a koja je našla put i do čelnika kluba, reagovao je predsjednik UO FK Velež lijepim gestom.

Dedo iz Sarajeva o reprezentaciji: Samo Velež FK Velež Mostar

Posted by Vijesti.ba on Friday, November 17, 2023

"Predsjednik UO FK Velež Senad Kevelj s ponosom je izrazio zahvalnost i zadovoljstvo istupom gospodina Fehima Gagule i njegovim odnosom i stavom o FK Velež. Najavio je da će klub za gospodina Gagulu osigurati sve moguće rekvizite od dresa i majice do šala i zastavica kao i trajnu člansku iskaznicu kluba", objavio je novinar Nermin Bise uz poruku: Sve nas ista ljubav spaja!

Predsjednik UO FK Velež Senad Kevelj s ponosom je izrazio zahvalnost i zadovoljstvo istupom gospodina Fehima Gagule i njegovim odnosom i stavom o FK Velež. Najavio je da će klub za gospodina Gagulu osigurati sve moguće rekvizite od dresa i majice do šala i zastavica kao i trajnu člansku iskaznicu kluba... SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA!!!

Posted by Nermin Bise on Friday, November 17, 2023

 

(Vijesti.ba)

Izdvajamo