14°C
Mostar 19°C
Tuzla 24°C
Banja Luka 24°C
Bihać 19°C

19.11.2023 / 20:23 SHOW - Beograd

Dino Merlin stigao u Štark Arenu

Dino Merlin stigao u Štark Arenu
Foto: Milena Đorđević / Telegraf
Bh. kantautor Dino Merlin večeras održava drugi od četiri koncerta u Beogradu.

Sve je spremno za još jedan spektakl, a fanovi pjevača su već uveliko pristigli u Štark Arenu.

Nekoliko minuta pred koncert, u dvoranu je došao i Merlin u pratnji ženske osobe i vozača. Pjevač je bio raspoložen i nasmijan, pa je pozdravio novinarske ekipe i ušao unutra.Osim fanova koji su uglavnom zauzeli svoje pozicije, pristigao je i veliki broj javnih ličnosti.

Među prvima je došao Ostoja Mijailović u pratnji supruge, a potom i Maja Berović, Veljo Piljikić bez žene Seke Aleksić.Maja Berović među prvima je od kolega stigla na večerašnji koncert Merlina u Beogradu. Bila je jako raspoložena, pa osmijeh nije skidala s lica.

Pjevačica je došla sa svojim suprugom, a kako je rekla, ovo je njen dejt sa Alenom.

- Ovo je jedno romantično veče večeras. Nakon mnogo vremena ovo je naše veče. Došla sam sa svojim suprugom i večeras je ovo naš dejt - počela je Maja i dodala da ne poznaje lično Merlina.

- Obožavam Dina, ali se ne znamo i ne družimo privatno.

Kako je i Maja porijeklom iz Bosne, zanimalo nas je da li bi između njih dvoje mogla da se desi saradnja.

Duet nije u planu, ali bilo bi nestvarno da se to desi. kazala je Maja.Podsjetimo, Merlin je sinoć održao spektakularni koncert pred prepunom Arenom, a njegov govor raznježio je sve.

- Dobro mi došli dragi prijatelji. Pa kakav je ovo prizor, kao nekad. Poželio sam ovo, poželio sam vas. Je li ovo moj Beograd? Izgleda kao da nešto lijepo treba da se desi - rekao je on.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo