23°C
Mostar 33°C
Tuzla 35°C
Banja Luka 34°C
Bihać 29°C

20.11.2023 / 12:42 Fudbal - Umjesto Rendulića

Zrinjski imenovao privremenog trenera za utakmicu protiv Širokog

Zrinjski imenovao privremenog trenera za utakmicu protiv Širokog
Foto: HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski Mostar prolazi kroz prilično turbulentan period kakav u ovom klubu ne pamte već godinama.

Zbog nešto lošijih rezultata u posljednje vrijeme, Zrinjski se rastao sa Krunoslavom Rendulićem, ali još uvijek nije izabrao njegovo nasljednika.

S obzirom da Zrinjski novu utakmicu igra već u srijedu protiv Širokog Brijega, u bh. prvaku nemaju mnogo vremena pa su danas zvanično odlučili da na klupi za taj meč bude Mario Ivanković, bivši fudbaler Zrinjskog i trenutni trener u stručnom štabu A reprezentacije BiH.

“HŠK Zrinjski Mostar želi službeno potvrditi promjene u stručnom stožeru prve momčadi nakon sporazumnog raskida suradnje s Krunoslavom Rendulićem.

Momčad aktualnog prvaka tako će u utakmici protiv Širokog Brijega u srijedu voditi Mario Ivanković, 48-godišnji trener koji iza sebe ima veliko iskustvo u radu s prvom momčadi s obzirom na to da je u istom proveo gotovo šest godina, nakon čega je vodio našu U17 momčad i U19 reprezentaciju BiH, dok je trenutačno angažiran i u stručnom stožeru A reprezentacije BiH.

Ivankoviću će u radu s prvom momčadi do daljnjeg asistirati treneri koji su bili članovi dosadašnjeg stručnog stožera.” – navodi se iz HŠK Zrinjski Mostar.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo