23°C
Mostar 21°C
Tuzla 29°C
Banja Luka 30°C
Bihać 24°C

20.11.2023 / 21:08 SHOW - Iznenađujuće

Kim Kardashian promijenila imidž: Druga boja kose i znatno mršavije izdanje

Kim Kardashian promijenila imidž: Druga boja kose i znatno mršavije izdanje
Foto: X

Kim Kardashian bila je zvijezda večeri u Los Angelesu na svečanosti GQ’s Men of the Year održanoj prije par dana, a ova reality zvijezda završila je i na naslovnoj strani novog izdanja ovog magazina, i to izdanja posvećenog Muškarcu godine.

Kardashian je zamijenila crnu boju kose po kojoj je i najviše prepoznatljiva, bojom pjeska. Pritom, privremeno se odrekla vodeće frizure, retro podignute kose, pa je pozirala sa ravno isfeniranom kosom.

Ova reality zvijezda je i ranije često mijenjala boju kose pa se više puta pojavljivala kao plavuša. No, ova transformacija je negdje na sredini, na korak od plave kose, a i dalje sa primjesama tamnijih pramenova.Uz novu boju kose (koju je u međuvremenu promijenila pa je ponovo crnka), Kim je pažnju privukla i nikad mršavijom linijom. Ona je već duže vrijeme odlučna da smrša što više (nadamo se da se nakon rigorozne dijete koju je držala kako bi obukla kultnu haljinu Merlin Monroe na Met Gali 2022. hrani sada zdravije) i to je veoma primjetno.

Haljina od brušene kože je to i naglasila. A Kim je svima skrenula pažnju na metalne detalje na leđima, sa njenim inicijalima.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo