17°C
Mostar 22°C
Tuzla 19°C
Banja Luka 20°C
Bihać 19°C

27.11.2023 / 15:19 Zanimljivosti - Revolucionarna tehnologija

Stigla su TRI NOVA IQOS-a, a ovo su razlike među njima

Stigla su TRI NOVA IQOS-a, a ovo su razlike među njima
Foto: Vijesti.ba

Šta ima novo? Svakodnevno pitanje, zar ne?

Odgovor nam ove jeseni dolazi i iz revolucionarne IQOS bezdimne tehnologije. Novo su tri modela IQOS ILUMA uređaja, koji kroz tehnološku inovaciju i potpuno novi dizajn pružaju i novo korisničko iskustvo. To garantuje primjena inovativne tehnologije zagrijavanja duhana putem indukcije (SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM), bez oštrice i potrebe za čišćenjem.

Nova autostart funkcija automatski počinje da zagrijava patronu kada se stavi u držač uređaja. Uređaj koristi nove potpuno zatvorene patrone posebno dizajnirane samo za ILUMA uređaje. Novi uređaj nema oštricu i omogućava čistiji način zagrijavanja duhana što znači da eliminiše potrebu za čišćenjem uređaja.

No, zadržane su i stare karakteristike koje IQOS porodicu i čine predvodnikom u kategoriji bezdimne tehnologije – zagrijavanje bez sagorijevanja, bez pepela, bez duhanskog dima, pasivnog pušenja i neprijatnog mirisa koji bi mogao da smeta ne samo korisnicima, nego i okolini.

IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA I IQOS ILUMA ONE – ovo su specifičnosti


Elegantan i napredan IQOS ILUMA PRIME je vodeći uređaj među novom generacijom IQOS-a potpuno jedinstvenog dizajna koji donosi inovaciju od unutrašnjosti prema spoljašnjosti. Kombinacija aluminija i preklopnog prekrivača stvara sofisticirani izgled koji očarava. IQOS ILUMA PRIME nudi dvije uzastopne konzumacije i 20 konzumacija bez dodatnog punjenja uređaja. Dolazi u četiri boje – zlatna, zelena, crna i lila.

IQOS ILUMA je savršena za sve one koji su cijenili jednostavnost i praktičnost IQOS 3 DUO uređaja koji sad dolazi u formi novog, elegantnijeg držača, te pruža brojne mogućnosti personalizacije sa potpuno novim aksesoarima. IQOS ILUMA je dostupan u pet boja – bež, zelena, plava, siva i pink. U ovaj uređaj su ugrađene i napredne značajke koje pomažu da se provjeri razina baterije ili koliko je ostalo do kraja konzumacije. I ovaj uređaj dopušta do 20 korištenja bez potrebe za punjenjem kao i dvije uzastopne konzumacije.

IQOS ILUMA ONE omogućava potpunu slobodu gdje god da se nalazite i idealan za sve u pokretu. Za sve one koje je svojom praktičnošću i kompaktnošću osvojio LIL SOLID, i ovaj uređaj dolazi kao jednodijelni. Za razliku od prethodnika, omogućava čak 20 uzastopnih konzumacija i kod njega zagrijavanje patrona nije automatsko, već se zagrijavanje aktivira pritiskom na dugme. IQOS ILUMA ONE je dostupan u pet boja - bež, zelena, plava, siva i pink.

Pa, šta ima novo? Odgovor je jasan - tri IQOS ILUMA modela koja donose svježu energiju i promjenu u svijetu bezdimnih alternativa! Bez obzira da li tražite praktičnost, luksuz ili inovaciju - IQOS ima nešto posebno za vas. Ovo jedinstveno korisničko iskustvu je od ove jeseni dostupno u svim IQOS fizičkim i online prodavnicama širom Bosne i Hercegovine.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za odrasle pušače.

 

(Promo)

 

Izdvajamo