1°C
Mostar °C
Tuzla 6°C
Banja Luka °C
Bihać 4°C

27.11.2023 / 21:33 SHOW - Foto

Miss Hrvatske je Tomislava iz Tomislavgrada

Miss Hrvatske je Tomislava iz Tomislavgrada
Foto: Boris Mataković
U Zagrebu je izabrana 27. Miss Hrvatske - Tomislava Dukić, Miss hrvatske dijaspore.

Tomislava je odabrana među 12 finalistica i sljedećih godinu dana ponosno će nositi krunu i obnašati mandat Miss Hrvatske 2023.Lana i Antea su pratilje

Pratiljama novoizabrane miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja, Antea Krnić kao prva pratilja.Ko je nova Miss Hrvatske?

Tomislava dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo.

Proputovala je puno zemalja. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih budućih planova i projekata, prenosi Index.hr.12 djevojaka takmičilo se u pet kategorija

Nakon višednevnih priprema 12 djevojaka takmičilo se u pet kategorija: intervju, sport, talent, top model i multimedija. U Top 8 super finalistica plasirale su se Luna Marija Novak, Tia Stilinović, Lana Valentić, Tomislava Dukić i Patricija Dimitrovski, koje su svoje mjesto osigurale pobjedom u pojedinačnim kategorijama, dok su se Leona Maroši, Tara Begedin i Antea Krnić u super finale izbora Miss Hrvatske 2023. plasirale odlukom stručnog ocjenjivačkog suda.

Top 8 super finalistica odgovarale su na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku, koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. Miss Svijeta.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miss World Croatia (@missworldcroatia)(Vijesti.ba)

Izdvajamo