1°C
Mostar 5°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 6°C
Bihać 4°C

28.11.2023 / 12:11 SHOW - Foto

Ko je nova miss Hrvatske: Tomislava Dukić iz BiH voli sport i putovanja

Ko je nova miss Hrvatske: Tomislava Dukić iz BiH voli sport i putovanja
Foto: Instagram
U Zagrebu je izabrana Miss Hrvatske 2023. između dvanaest finalistica. Pobjednica Tomislava Dukić dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati.

Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu.

Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Proputovala je puno zemalja. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih budućih planova i projekata, piše Slobodna Dalmacija.

Tomislava Dukić je Miss Hrvatske Tomislava je odabrana među 12 finalistica i sljedećih godinu dana ponosno će nositi...

Posted by Miss Hrvatske za Miss Svijeta on Ponedjeljak, 27. novembar 2023.

Tomislavu na Instagramu prati nešto više od 2000 ljudi. Prije dvije sedmice pohvalila se odbranom diplome, a prije toga uglavnom je objavljivala fotografije s putovanja. Lijepa Tomislava posjetila je Maltu, Nizozemsku, Švicarsku, Škotsku…

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tomislava Dukić. (@tomislava_dukic)Dvanaest finalistica takmičilo se u pet kategorija; intervju, sport, talent, top model i multimedija. Top 8 super finalistica odgovarale su na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku, koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za Miss Svijeta.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tomislava Dukić. (@tomislava_dukic)Pratiljama novoizabrane Miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja i Antea Krnić kao prva pratilja.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo