13°C
Mostar 18°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C

30.11.2023 / 12:13 Muzika i Film - ‘This Is Me … Now’

Jennifer Lopez će nakon 10 godina objaviti novi album, ali i film o svom životu

Jennifer Lopez će nakon 10 godina objaviti novi album, ali i film o svom životu
Foto: Instagram
Nakon gotovo deset godina pop zvijezda Jennifer Lopez objavljuje novi album pod imenom "‘This Is Me…Now’, (Ja.. danas), a istoga dana, 16. februara 2024., prikazat će se i njezin popratni muzički film, objavila je zvijezda na svom Instagramu.

Redatelj filma je Dave Meyers, a prema najavama za medije, film je “ekstravangantna vizualna i zvukovna gozba s impresivnom koreografijom, kostimima, s brojnim zvijezdama u cameo ulogama”.

“’THIS IS ME…NOW’. Muzičko iskustvo počinje dana 16.2. @PrimeVideo @thenewbmg @bmg_us,” napisala je Lopez na svom Instagramu uz promotivni video isječak.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)


Lopez je album najavila u novembru 2022. kada je objavila popis naslova među kojima je i “Dear Ben Pt. II”, a vjerovatno je riječ o njezinu suprugu, glumcu Ben Afflecku s kojim je obnovila vezu nakon godina razdvojenosti te su se ponovno vjenčali u julu.

Novi album predstavljen je “kao najiskreniji i najosobniji”, zapravo je to priča o ljubavima pjevačice, glumice, zvijezde koja je do sada objavila osam studijskih albuma, jedan remix, tri kompilacijska albuma, jedan s muzikom iz filmova, 65 singl pjesama, pet pjesama u humanitarne i 12 u promotivne svrhe.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)


J.Lo je prodala je više od 80 miliona nosača zvuka, prenosi Hina.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo