0°C
Mostar 3°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 4°C
Bihać 4°C

30.11.2023 / 21:35 Fudbal - Pogledajte

Vaha Halilhodžić kod Dubrovnika izgradio luksuzni hotel sa pogledom na more, ovo je cjenovnik

Proslavljeni bh. trener i Vahid Halilhodžić je u nesporednoj blizini Dubrovnika priveo kraju izgradnju privatnog hotela koji odgovara najvećim svjetskim standarima.

Luksuzno apartmansko zdanje nazvao je imenom "L'Orangerie", a locirano je svega par kilometara od samog centra bisera hrvatske obale, Dubrovnika.

Apartmani nude praktično sve što jedan gost može ponuditi. Interesantno da je u cijenu uključen i besplatan parking, što je u Dubrovniku prava rijetkost i čija cijena doseže vrtoglave iznose samo po satu.

Prozračni i moderni apartmani s jednom do tri spavaće sobe imaju čajnu kuhinju i dnevni boravak odnosno blagovaonicu te besplatan Wi-Fi i televizor ravnog ekrana. Neki imaju pogled na more i balkon.

Što se tiče cjenovnika, na Bookingu smo pronašli informaciju kako u zimskom periodu noćenje za jednu osobu košta 100 eura, dok je u vrijeme sezone ta cijena oko tri puta veća.

Osim u Dubrovniku, Halilhodžić je vlasnik još nekoliko stambenih objekata na jadranskoj obali i jasno je da je popularni Vaha odlučio da ozbiljno ulaže u nekretnine.

O njegovoj igračkoj, ali i trenerskoj karijeri suvišno je trošiti riječi. Dovoljno je samo reći kako je kao selektor sa četiri različite reprezentacije izborio plasman na četiri Svjetska prvenstva.

Popularni Vaha danas ima 71. godinu i teško da ćemo ga ikada gledati na selektorskoj poziciji u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, iako je to velika želja mnogih naših navijača.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo