9°C
Mostar 12°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 15°C
Bihać 12°C

01.12.2023 / 15:06 SHOW - Velika imena

Aleksandra Prijović u Zagreb dovodi dvije regionalne zvijezde

Aleksandra Prijović u Zagreb dovodi dvije regionalne zvijezde
Foto: X

U toku su zadnje pripreme za večerašnji spektakl pjevačice Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Već se sedmicama nagađa ko će se Prijović pridružiti na pozornici, a sada je srbijanski Mondo otkrio dva velika regionalna imena koji će se pridružiti popularnoj pjevačici.

Riječ je o Aci Pejoviću i Željku Samardžiću. Pejović je već nastupao u Areni Zagreb ove godine, a trebao bi i nagodinu. Samardžić je također poznat hrvatskoj publici, on je u Areni Zagreb održao koncert prošle godine.

Ipak, ovo je prvi put da ćemo moći vidjeti Samardžića i Prijović zajedno na pozornici. Kum pjevačice, koja je rasprodala pet Arena i Samardžić, vratili su se s turneje u Americi, prenosi spomenuti portal, stoga stignu gostovati na koncertu popularne pjevačice. Kako Kurir doznaje, Samardžić će izvesti pjesmu "Grlica", a možda i "Ljubavnik".

Filip Živojinović, suprug mlade pjevačice, stigao je jučer u Zagrebs s čak 70 članova produkcijske ekipe, a danas su mu se pridružili supruga i sin Aleksandar.

Odmah je zagrlio suprugu i sina, a pao je i poljubac supružnika. Aleksandar je bio odlično raspoložen što se vidjelo iz osmjeha dok je držao pjevačicu za ruku.

Vjerujemo da ni izvođači ni publika ne mogu dočekati večerašnji prvi koncert od ukupno njih pet. Prijović ne želi razočarati svoju publiku, vrijedna je, odradila je probu za nastup, a vremena za pripremu je sve manje.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo