4°C
Mostar 8°C
Tuzla °C
Banja Luka 6°C
Bihać °C

03.12.2023 / 08:22 Zanimljivosti - Društvene mreže

Snimak koji topi srca: Dječak iz Srbije skinuo jaknu da ugrije psa

Snimak koji topi srca: Dječak iz Srbije skinuo jaknu da ugrije psa
Foto: Screenshot / TikTok
Snimak iz Gornjeg Milanovca je otopio i najhladnija srca ...

Previše je ružnih stvari, loših vijesti, tragedija i hronika za nama, a sve se manje priča o lijepim stvarima i dobroj djeci koja zaslužuju da što više ljudi vidi njihove podvige i dobra djela.

Jedan snimak koji je nastao u Gornjem Milanovcu topi i najhladnija srca.

Kako se vidi na snimku, ispred škole je stajao dječak, toplo obučen, sa kapom na glavi. Pored njega je šetao pas, a dječak je, iako je ovih dana u Srbiji jako hladno, skinuo svoju jaknu i ostao u kratkim rukavima kako bi ugrijao psa. On ga je obmotao svojom jaknom i uzeo u ruke, stavio ranac na leđa i krenuo.

Komentari ispod ovog snimka su se samo nizali.

"Roditelji ovog djeteta treba da budu ponosni. Svaka vam čast, stvorili ste velikog čovjeka", "E ovo će biti čovjek", "Ja pola sata nisam mogla da prestanem da plačem", "Sunce malo, bravo mili", "Nadam se da je ovaj video došao do njegovih roditelja, da puknu od sreće kakvo su dijete odgajili. Bravo care mali!!!", bili su samo neki od divnih komentara.

Pogledajte snimak dana na koji nećete ostati ravnodušni.

@saska_sretenovic Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam cast, stvorili ste velikog coveka.#fyp #goviral #fypシ #dogsoftiktok #love #kids #gornjimilanovac ♬ Sad, sad, beautiful piano solo(949897) - ayumu tanahasi

(Vijesti.ba)

Izdvajamo