13°C
Mostar 18°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C

03.12.2023 / 22:21 BiH - Pogledajte atmosferu

Foto: Otvoren Zimzobal, Banjaluka u prazničnom ruhu

Zimski market 'Zimzobal' svečano je večeras otvoren u Parku "Petar Kočić".

Vile i vilenjaci, Djeda Mraz koji je i ove godine pristigao na nesvakidašnji način, noseći mnoštvo poklona, te magično puštanje lampiona bili su samo dio svega u čemu je večeras uživao veliki broj građana grada na Vrbasu.

"Pogledajte šta Banjaluka nudi, ovo je za svaku pohvalu. Želim da kažem da su pripreme trajale oko tri mjeseca da bi večeras sve ovo izgledalo baš ovako kako izgleda. Uložili smo dosta sredstava i napora da bi imali ovaku rasvjetu, kućice, a i broj ugostitelja je veći, velika je i potražnja bila. Za svakoga ima po nešto te očekujemo da ove godine ponuda bude bolje od prethodne, a naredne godine da to bude još bolje i na višem nivou", rekao je direktor Gradske razvojne agencije, Neven Stanić.

Mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije i posebno uređena kućica Djeda Mraza u Parku "Petar Kočić" uljepšat će zimske praznike u Banjaluci.

Za potpun ugođaj, Banjalučanima će na raspolaganju biti i "Zimzopark", koji će se održati u Parku "Petar Kočić" i koji će svoja vrata otvoriti krajem decembra.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo