9°C
Mostar 12°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 15°C
Bihać 12°C

04.12.2023 / 09:42 SHOW - Lice pokazalo sve

Širi se starija snimka: Željko Joksimović se posvađao sa suprugom, ona na rubu suza

Širi se starija snimka: Željko Joksimović se posvađao sa suprugom, ona na rubu suza
Foto: Arhiva
Društvenim mrežama širi se starija snimka iz jedne emisije u kojoj se srbijanski muzičar Željko Joksimović raspravljao sa svojom suprugom, novinarkom i urednicom, Jovanom Joksimović, a ljudi pišu kako im je neugodno zbog ovog prizora.

Bračni par sjedio je za stolom s pjevačem Harisom Džinovićem, a na snimci Željko Joksimović povišenim tonom govori svojoj ženi da se njemu i Harisu "obraća poslovno", kao da vodi emisiju.
 
"Ajde malo počni kao da vodiš jutarnji program, sve vrijeme pričaš kao da vodiš jutarnji program, ajde malo ono, kako ti to ono, dobar dan…", govori joj u pomalo sarkastičnom tonu.

Jovana se usprotivila, a Haris je pokušao smiriti situaciju i stao na njezinu stranu pa se sve ubrzo smirilo. Međutim, njihova razmirica izazvala je pažnju gledatelja, koji i dalje komentarišu kako je pjevač javno ponizio suprugu te tvrde da je bila na rubu suza.

"Njeno lice pokazalo je sve"

"On se stvarno loše ophodi prema njoj", "Na njenom licu se ne bi reklo da je ovo zezanje", "Loš odnos prema supruzi na javnom mjestu, nije džentlmen nimalo", "Njeno lice pokazalo je sve", "Ovdje više nema ljubavi" i "Ne zaslužuje je", neki su od brojnih komentara.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo