1°C
Mostar 7°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 4°C
Bihać 2°C

09.02.2024 / 10:04 Događaji / Promo - 6. rođendan

Velika zabava u Toys'n'Fun igraonici 18. februara

Velika zabava u Toys'n'Fun igraonici 18. februara
Foto: Vijesti.ba

Naša proslava obiluje raznovrsnim aktivnostima koje će učiniti ovaj dan nezaboravnim za sve prisutne.

"Dragi naši mališani,

Sa velikim uzbuđenjem pozivamo vas da zajedno proslavimo 6.godišnjicu naše i vaše najdraže Toys'n'Fun igraonice! Pripremili smo nezaboravno slavlje koje će se održati u nedjelju, 18. februara, od 14 do 16 sati, na adresi Halida Kajtaza bb, u Velešićima. Ovo je poseban trenutak koji želimo podijeliti s vama.

Da biste osigurali svoje mjesto na ovoj veličanstvenoj proslavi, molimo vas da rezervišete svoje mjesto pozivom na broj 033/407-644.

Naša proslava obiluje raznovrsnim aktivnostima koje će učiniti ovaj dan nezaboravnim za sve prisutne. Očekuje vas vrtlog ritma i plesa na disco podijumu, slasna zakuska koja će zadovoljiti sva nepca mališana, facepainting koji će unijeti boje i osmijeh na lica vaših najmlađih, te naše omiljene maskote koje će dodatno začiniti atmosferu i učiniti ovaj dan još posebnijim.

Radujemo se što ćemo provesti ovo slavlje s vama i stvoriti divne uspomene koje će trajati godinama. Vidimo se na našoj velikoj šestoj rođendanskoj proslavi, spremni za nezaboravan dan pun radosti, igre i smijeha!", poručuju iz Toys'n'Fun tima.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo