8°C
Mostar 14°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 11°C
Bihać 9°C

20.02.2024 / 21:03 Magazin - 'Strog režim prehrane'

Đokovićeva majka priznala da krši Jelenina pravila

Đokovićeva majka priznala da krši Jelenina pravila
Foto: Ilustracija
Majka srbijanskog tenisera Novaka Đokovića Dijana, jednom je prilikom, dok je gostovala u emisiji Dok anđeli spavaju, progovorila o svojim unucima Stefanu i Tari, koje Novak ima sa suprugom Jelenom.

"Jako sam sretna što imam unuke. Možda ne provodimo s njima onoliko vremena koliko bismo željeli, ali i to što provodim zaista mi puno znači i nekako me vraća u djetinjstvo, u period kad su moja djeca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram s njima. Ja nisam tu da ih odgajam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im oni ne dopuštaju, ali u tome i jest čar", ispričala je, prenosi Index.hr.

Naime, poznato je kako Novak i Jelena imaju strog režim prehrane, pa tako i svoju djecu uče o prehrani bez glutena, a baka Dijana ispričala je što se dogodi kad joj unuci dođu u posjet.

"Kad god ima vremena, pokušavamo se vidjeti, otići na jezero, prošetati... Dođu kod nas kući, da i unuci osjete tu toplinu doma kod bake i djeda. Vole moje palačinke. Uvijek se čuje: 'Bako, spremi nam palačinke!’ pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne?’, a Stefan kaže: ‘Bako, normalne, pusti te bezglutenske’", ispričala je kroz smijeh.

Inače, porodica Dijane Đoković porijeklom je iz Vinkovaca. Njeni otac i majka rođeni su u Slavoniji, no tokom mladosti su se oboje preselili u Beograd, gdje su se vjenčali i gdje je ona rođena.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo