0°C
Mostar 4°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 4°C
Bihać 1°C

21.02.2024 / 14:46 Crna hronika - Foto / Video

U Tuzli ubijena žena, donosimo fotografije sa lica mjesta

Na području Tuzle danas se dogodilo ubistvo. U naselju Lipnica je ubijena žena. Vijesti.ba donose fotografije sa mjesta događaja.

"Dana 21.02.2024. godine, oko 11,50 sati, dežurna služba PS Zapad obaviještena je od strane građanina da se njegovi prijatelji S.B. i E.S.T., nastanjeni u Lipnici, grad Tuzla, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno prije ove prijave policiji, javio na video poziv E.S.T., inače strani državljanin, gdje je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S.B., te je zatražio intervenciju policije", potvrđeno je iz MUP-a TK.

Dodaje se kako su na mjesto događaja odmah upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gdje su zatečeni beživotno žensko tijelo S.B., čiju smrt je na mjestu događaja konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Tuzla i muškarac E.S.T. sa vidljivim povredama u predjelu stomaka, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći.

"Na mjestu događaja nalaze se dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a, te se se preduzimaju sve dalje mjere i radnje po nalogu tužioca."

Fotografije sa mjesta događaja možete pogledati u našoj galeriji.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo