1°C
Mostar 8°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 4°C
Bihać 3°C

21.02.2024 / 15:23 Fudbal - Legendarni fudbaler

Ronaldinho ulazi u popularni reality show

Ronaldinho ulazi u popularni reality show
Foto: Ilustracija / Profimedia
Legendarni Brazilac Ronaldinho (43) po mnogima je možda i najatraktivniji fudbaler koji je ikad kročio na teren, a svoj vrhunac doživio je u Barceloni sa kojom je osvojio sva najveća timska i individualna priznanje te je nekoliko sezona u nizu igrao na najvišem nivou uz mnoge poteze koji se ne zaboravljaju.

Osim po onome što je pokazao na terenu, već je tokom karijere bilo poznato da voli uživati u lagodnom životu i noćnim provodima, a nakon karijere je to dignuo na potpuno novi nivo. Imao je probleme s alkoholom, ali i kriminalom pa je tako u Paragvaju završio u zatvoru. Kako bi finansirao svoj životni stil, učestvovao je u svakakvim projektima, a sada će postati privremeni dio turske verzije popularnog reality showa "Survivor", prenosi Index.

Voditelj emisije je okupio učesnike showa i najavio im da će im se uskoro pridružiti fudbalska zvijezda te ih pitao da pogode o kome se radi. Oni su dakako nabrajali turske nogometaše poput Emrea Belezoglua, a onda ih je voditelj Acun Ilicali sve šokirao kada je otkrio da se radi o legendarnom Brazilcu. Ronaldinho bi sa takmičarima trebao igrati nogo-tenis, ali ostaje za vidjeti hoće li on taj dogovor stvarno i ispuniti.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo