18°C
Mostar 23°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 19°C
Bihać 17°C

21.02.2024 / 15:26 Crna hronika - MUP RS

Pronađeno tijelo policajca kod Mrkonjić Grada

Pronađeno tijelo policajca kod Mrkonjić Grada
Ilustracija

Policijskoj stanici Šipovo jučer oko 15.15 sati prijavljen je nestanak lica P.R. iz Šipova koje se 19.02.2024. godine, oko 13.00 sati uputilo iz porodične kuće u nepoznatom pravcu putničkim automobilom marke „Škoda fabia“.

Putnički automobil kojim se navedeno lice udaljilo iz porodične kuće i beživotno tijelo pronađeni su u jutarnjim časovima, 21.02.2024. godine, pored magistralnog puta Rogolji-Baraći, u mjestu Štrbina, opština Mrkonjić Grad, piše Jajce Online.

Identifikacijom beživotnog tijela utvrđeno je da se radi o licu P.R. iz Šipova.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka navedenog događaja.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banja Luci.

Portal Jajce online nezvanično saznaje da je riječ o pripadniku Policijske uprave Jajce, koji je nastanjen u Šipovu, a sumnja se da je počinio samoubistvo. 


(Vijesti.ba)

Izdvajamo