17°C
Mostar 23°C
Tuzla 19°C
Banja Luka 23°C
Bihać 20°C

27.02.2024 / 14:44 Događaji / Promo - Praktična i korisna znanja

eComm Akademija: naučite sve o e-trgovini od najboljih stručnjaka u BiH

eComm Akademija: naučite sve o e-trgovini od najboljih stručnjaka u BiH
Foto: Vijesti.ba

Želite li pokrenuti ili unaprijediti svoju e-trgovinu?

Tražite li praktična i korisna znanja o internet prodaji?

Ako je odgovor da, onda je eComm Akademija prava prilika za vas!

eComm Asocijacija Bosne i Hercegovine, vodeća organizacija za promociju i razvoj e-trgovine u našoj zemlji, otvara prijave za drugu online eComm Akademiju, koja će se održati od 15. marta do 29. aprila. 2024. godine. eComm Akademija je podržana u okviru projekta "Inovacija i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u BiH" koji implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Ministarstva za ekonomski razvoj i saradnju Savezne Republike Njemačke. Projekat sufinansira Evropska Unija, u dijelu EU4DigitalSME programa Evropske unije za podršku malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini u okviru digitalne transformacije, što ih čini konkurentnim, vještijim, povoljnijim, i ekološki prijateljskim. Projekat digitalne transformacije malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini implementiraju GIZ i EBRD.

eComm Akademija je edukativni program koji vam nudi priliku da učite od 6 eCommerce stručnjaka iz BiH, koji će s vama podijeliti svoje iskustvo, savjete i trikove iz različitih oblasti e-trgovine.

Kroz 6 modula, koji pokrivaju sve ključne teme iz ove industrije, saznat ćete što trebate znati o pokretanju i vođenju uspješne e-trgovine, od uvoda u e-trgovinu, preko razvoja i optimizacije webshopa, operacija, korisničke brige, digitalnog marketinga, do analize webshopa. Svaki modul se sastoji od online predavanja, gdje ćete imati priliku da steknete znanja na praktičnim primjerima i zadacima. Također, nakon svakog modula, imat ćete priliku da postavite pitanja predavačima i dobijete povratne informacije i mentorstvo.

eComm Akademija je namijenjena svima koji žele pokrenuti svoj webshop, bilo da se radi o pojedincima, obrtima ili kompanijama.

Akademija je prilagođena početnicima i obuhvata osnovne pojmove eCommerce sektora, ali i napredne tehnike i alate za optimizaciju i rast vašeg online poslovanja.

Po završetku Akademije, svi polaznici će dobiti certifikat eComm Asocijacije kao potvrdu o završetku edukativnog programa. Osim toga, polaznici će imati priliku da se učlane u eComm Asocijaciju i iskoriste brojne pogodnosti koje ona nudi, kao što su popusti na usluge i proizvode partnera, pristup ekskluzivnim događajima i mreži eCommerce profesionalaca, te mogućnost da budu dio najveće eCommerce zajednice u BiH.

Cijena eComm Akademije je 100 KM + PDV, što je participacija učesnika, a realna cijena je sufinancirana od EU4DigitalSME projekta.

Također nudimo različite popuste za članove i partnere eComm Asocijacije. Ako želite ostvariti ove popuste, dovoljno je da nam pišete na mail: [email protected].

Prijave za eComm Akademiju su otvorene do 10. marta 2024. godine, a broj mjesta je ograničen, zato požurite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Za više informacija i prijavu, posjetite našu web stranicu: www.ecomm.ba/akademija.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da naučite sve o e-trgovini od najboljih stručnjaka u BiH i regiji i unaprijedite svoju e-trgovinu na najbolji mogući način!

eComm Akademija - vaš put do uspješne e-trgovine!


(Vijesti.ba)

Izdvajamo