7°C
Mostar 13°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 7°C
Bihać 3°C

29.02.2024 / 09:00 SHOW - "Čuješ li"

Dženan Lončarević počastio publiku novom pjesmom, spot sniman u Sarajevu

Dženan Lončarević počastio publiku novom pjesmom, spot sniman u Sarajevu
Foto: Vijesti.ba

Nakon dva fantastična solistička koncerta održana 14. i 15. februara u MTS dvorani u Beogradu Dženan Lončarević odlučio je počastiti publiku novom pjesmom „Čuješ li“, autora Vuka Matića.

Svaka priča ima svoj kraj, pjesma „Čuješ li“ finale je trilogije „Piješ, sine“, koja je započeta 2018. godine pjesmom „Piješ, sine“ i spotom za nju, a 2019. godine nastavljena je pjesmom „Ako pitaš“ i spotom za nju.

Napokon je došao trenutak za kraj priče objavljivanjem pjesme „Čuješ li“ i čini se po komentarima publike najiščekivanijeg spota, jer se na njegovu objavu čekalo pet godina.

„Pjesmu je napisao i aranžirao Vuk Matić i poklonio mi je, što je danas jako rijetko doživjeti od autora.

Spot za pjesmu „Čuješ li“ sniman je u Sarajevu, a kasnili smo ovoliko s njenom objavom jer smo željeli da sve ovo prezentujemo na drugi način, ali, nažalost, nemamo vremena ni prostora za to.

Nadam se da će se pjesma svidjeti publici i jedva čekam reakcije“, rekao je Dženan povodom izlaska nove pjesme.

Režiju i scenario za spot uradio je njegov dugogodišnji saradnik Haris Dubica, kao što je bio slučaj i kad je riječ o dva prethodna spota iz trilogije.

Dženan u ovom periodu ima mnogo obaveza, očekuju ga brojni koncerti, a naredni solistički koncert, na kojem će publika uživati i u novoj pjesmi, održat će se u 8. marta u Nišu, a 18. maja u pjesmama ovog fantastičnog vokala uživat će publika u Tuzli, u dvorani „Mejdan“.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo