6°C
Mostar 11°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 10°C
Bihać 7°C

29.02.2024 / 10:46 Događaji / Promo - 5. i 6. marta

Posjetite Sajam ugostiteljstva i hotelijerstva HUBiH u Sarajevu

Posjetite Sajam ugostiteljstva i hotelijerstva HUBiH u Sarajevu
Foto: Vijesti.ba

Sajam ugostiteljstva i hotelijerstva HUBiH 2024 održat će se naredne sedmice, 5. i 6.marta u Sarajevu, Hotel Hills.

Ulaz je besplatan za sve posjetioce, a očekuje vas odlična ponuda izlagača iz svijeta gastronomije, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Predstavit će novitete, inovacije, proizvode te ćete moći i degustirati određena jela i pića.

Pored toga za vas spremaju odlične akcije i popuste, te ne propustite priliku dva dana se družiti sa proizvođačima, distributerima i predstavnicima kompanija.

Pored toga, drugog dana događaja 6.marta, održat će se konferencija o menadžmentu poslovanja, ekonomiji i arhitekturi, te će kao takva predstaviti eminentna imena iz svijeta ugostiteljstva i hotelijerstva i svijeta arhitekture koji će svojim prezentacijama predstaviti sve inovacije i aktuelnosti, ali donijeti i savjete i preporuke.

Govorit će: Admir Poško, Dženita Mustafić, Berina Bajrović, Gordana Puljić, Enis Hadžimujić, Kosta Mikić Weiss. Također će eminentna imena arhitekata razgovarati o temama uređenja hotela i restorana: Aleksandar Lilić, Kenan Brčkalija i Nikola Novaković.

Predavači na linku OVDJE.

Ulaz na konferenciju je također besplatan, ali je potrebno da se prijavite putem linka OVDJE jer je broj mjesta ograničen.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme.

Prvog dana događaja, 5. marta održat će se masterclassovi na kojima će eminentna imena gastro scene imati svoje masterclass-ove. Kupovinom dnevne karte bira se više edukacija koje se žele gledati. Poznata imena koja će održati masterclassove: Mario Mandarić – kuhar, Marin Rendić – kuhar, Ivana Bradarić – slastičar, Hamid Hadžić – kuhar, Dino Galvagno – kuhar, Dejan Živkoski – somelijer, Filip Pleteš – barmen, Filip Lipnik – barmen, Timur Kahrović – barista.

Prijava preko linka OVDJE. 

Pogledajte PROGRAM oba dana OVDJE. 

Budite u koraku sa HUBiH-om i novim trendovima kada je u pitanju opremanje jednog objekta.

Radno vrijeme sajma je:
05.03.2024. godine od 09:00 – 18:30h.
06.03.2024. godine od 09:00 – 17:00h.
Ulaz za sajamski dio je besplatan za sve posjetioce!

Sve informacije o događaju potražite na linku OVDJE. 

 


(Vijesti.ba)

Izdvajamo